Impressie van de Natuurgeneeskundige Behandeling met Raymedy.

 

De Salon waar meer dan  uiterlijke schoonheid kan worden bereikt..Al 27 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste en pedicure, eerst in Duitsland en vervolgens in Ede. Sinds het jaar 2000 bestaat Salon Fleur aan de rand van Lunteren in een rustige omgeving. In 2011 heb ik de opleiding Totaalbalans voor Kinesiologie en natuurgeneeskunde afgerond .In  2016 is een  tweede praktijk gebouwd met de naam  Natuurlijkfleur voor Natuurgeneeskunde en in 2019 ook voor Hypnotherapie .

Je bent als mens continu in verandering.Ik help u graag verder wanneer u denkt ,voelt en of weet dat een juiste actie met de juiste oplossing voor uw probleem een tevreden en dankbaar gevoel geeft welke u kunt toepassen op huid,hoofd en lichaam.

Vroeger had ik veel ontstekingen in mijn gezicht ;vaak ontstoken oren ,bronchitus en eczeem.

De ene antibiotica kuur na de andere werd toegediend. Mijn nieren konden niet meer ontgiften .Men dacht dat ik de bof had en daarna verteerde ik geen voeding meer.Mijn minderwaardigheidscomplex was groot.

Anders eten, anders denken en voelen waardoor er andere keuzes werden en worden gemaakt is mij ook geleerd. Des te meer reden om de ervaring en kennis door te geven .

 

Bij elk huidbeeld wordt de beste zorg en advies gegeven. Dit is mogelijk omdat actuele kennis en diversiteit aan behandelingen en  hoogwaardige producten als Neoderma, Ericsson Laboratoire en Hannah aanwezig zijn. Ik streef naar resultaat in samenwerking met u. Ondersteunende producten voor het uiterlijk en innerlijk zijn soms absoluut een voorwaarde om een gewenst resultaat te bereiken . Als uw lichaam en geest gezonder worden , straalt u dit ook uit. Wie wil nou geen stralend mens om zich heen?

 

Een intake is altijd gratis.

Uw huid wordt gemeten op vet-,vochtgehalte en op haar zuurgraad met de Skin-analyzer van Hannah . Eventuele gezondheidsklachten worden besproken en doorgemeten mits deze betrekking  hebben op een huidprobleem .

Om uw huid  en gezondheid in kaart te brengen en direct te behandelen , kan ons duidelijk en begrijpelijke systeem, Raymedy toegepast worden.

Heeft u nog vragen na het bekijken van de website ? Ik ben hiervoor  bereikbaar op mijn telefonisch spreekuur :  Bel : 0318-486676  ( inspreken buiten spreekuur kan ook ) Mailen? info@salonfleur.nl 

 

Boek direct

 

vbag-logo-wit-png-3
hannah-wit-3
ericson-wit-3