Impressie van de Natuurgeneeskundige Behandeling met Raymedy.

 

De Salon/praktijk waar meer dan uiterlijke schoonheid kan worden bereikt..Al 30 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste en pedicure, eerst in Duitsland en vervolgens in Ede. Sinds het jaar 2000 bestaat Salon Fleur aan de rand van Lunteren in een rustige omgeving. In 2011 heb ik de opleiding Totaalbalans voor Kinesiologie en Natuurgeneeskunde afgerond .In  2016 is een  tweede praktijk gebouwd met de naam  Natuurlijkfleur voor Natuurgeneeskunde en in 2019 ook voor Hypnotherapie .

 

Over mij 

Wat is mijn doel van wat ik nu doe.

Je bent als mens continu in verandering.Ik help u graag verder wanneer u denkt ,voelt en of weet dat een juiste actie met de juiste oplossing voor uw probleem een tevreden en dankbaar gevoel geeft welke u kunt toepassen op huid,hoofd en lichaam.

Vroeger had ik veel ontstekingen in mijn gezicht ;vaak ontstoken oren ,bronchitis en eczeem.

De ene antibiotica kuur na de andere werd toegediend. Mijn nieren konden niet meer ontgiften .Men dacht dat ik de bof had omdat de klieren waren opgezet en ik vocht vasthield ,vervolgens verteerde ik geen voeding meer. Mijn minderwaardigheidscomplex was groot omdat mijn gezicht liet zien hoe ik van binnen naar buiten explodeerde van ellende en vergiftiging. Huidklachten  waren het gevolg.

Ik ben anders gaan eten, anders en makkelijker gaan  denken en voelen waardoor er andere keuzes werden en worden gemaakt.

Door diverse ontwikkelingscursussen te volgen en dat te doen wat me oorspronkelijk angst zou aanjagen is er veel minder stress of frustratie.

Ik hoop dat u ook een weg inslaat die u brengt waar uw focus op is gericht. Uw mentale psychische en fysieke ,,gezicht”.

 

Moderne Hypnotherapie

Kies ook voor innerlijke ontwikkeling en je zult je verbazen hoeveel makkelijker je met ogenschijnlijk lastige mensen ,werkzaamheden ,omgevingsfactoren je beter en ontspannen om kunt gaan. Ik help je met ervaren door  kennis en technieken  toe te passen.

  • Zonder lange wachttijden
  • continue updating van kennis van elke dicipline
  • vertrouwen ,respect voor elke mening en achtergrond

 

Schoonheidssalon vanaf 2000

Bij elk huidbeeld wordt de beste zorg en advies gegeven. Dit is mogelijk omdat actuele kennis en diversiteit aan behandelingen en  hoogwaardige producten als Neoderma, Ericsson Laboratoire ,Hannah Cosmetics, en Morjana aanwezig zijn. Ik streef naar resultaat in samenwerking met u. Ondersteunende producten voor het uiterlijk en innerlijk zijn soms absoluut een voorwaarde om een gewenst resultaat te bereiken . Als uw lichaam en geest gezonder worden , straalt u dit ook uit. Wie wil nou geen stralende mensen om zich heen?  Ik wel.

 

Een intake is altijd gratis.

HOE GAAT DE INTAKE ;

Uw huid wordt gemeten op vet-,vochtgehalte en op haar zuurgraad met de Skin-analyzer van Hannah . Eventuele gezondheidsklachten worden besproken en doorgemeten mits deze betrekking  hebben op een huidprobleem .

Om uw huid  en gezondheid in kaart te brengen en direct te behandelen , kan ons duidelijk en begrijpelijke systeem, Raymedy toegepast worden om bijvoorbeeld een vitamine/hormoonscan te maken om tekorten makkelijker aan te kunnen vullen.

Heeft u nog vragen na het bekijken van de website ? Ik ben hiervoor  bereikbaar op mijn telefonisch spreekuur  van 18.15 tot 19.15.

Bel : 0318-486676  ( inspreken buiten spreekuur kan ook ) Mail:  info@salonfleur.nl 

 

Boek direct

 

vbag-logo-wit-png-3
hannah-wit-3
ericson-wit-3