Impressie van de Natuurgeneeskundige Behandeling 

 

De salon waar meer dan  uiterlijke schoonheid kan worden bereikt. Al 27 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste en pedicure, eerst in Duitsland en vervolgens in Ede. Sinds het jaar 2000 bestaat Salon Fleur aan de rand van Lunteren in een rustige omgeving. In 2016 heb ik mijn tweede praktijk Natuurlijkfleur voor natuurgeneeskunde ook op dit adres geopend.

Bij elk huidbeeld wordt de beste zorg en advies gegeven. Dit is mogelijk omdat actuele kennis en diversiteit aan behandelingen en  hoogwaardige producten aanwezig zijn. Ik streef naar resultaat en samenwerking met u. Ondersteunende producten voor het uiterlijk en innerlijk zijn absoluut een voorwaarde om een gewenst resultaat te bereiken . Als uw huid gezonder wordt , straalt u ook gezondheid uit.

 

Een intake is altijd gratis.

Uw huid wordt gemeten op vet-,vochtgehalte en op haar zuurgraad met de Skinanalyzer van Hannah . Eventuele gezondheidsklachten worden besproken en  doorgemeten mits deze betrekking op een huidprobleem .

Om uw huid  en gezondheid in kaart te brengen, kan een duidelijk en begrijpelijk systeem toegepast worden. Heeft u nog vragen na het bekijken van de website ? Ik ben hiervoor  bereikbaar op mijn telefonische spreekuur :  Bel : 0318-486676  ( inspreken buiten spreekuur kan ook ) Mailen? info@salonfleur.nl 

 

Boek direct

 

vbag-logo-wit-png-3
hannah-wit-3
ericson-wit-3