Voor Wie

– Voor iedereen die vind dat de dragers van je lichaam goed onderhouden moeten worden , om zo lang mogelijk mobiel te blijven.

– Voor iedereen die zijn nagels mooi verzorgd ,en een mooi aanzien wil geven.

– Voor iedereen die een probleem heeft met nagels en/of voet(en)

Werkwijze

De pedicure bekijkt nauwkeurig de stand, huid en nagels van de voeten. Voor een optimale hygiëne worden instrumenten en uw voeten gedesinfecteerd. Uw nagels worden correct geknipt en nagelwallen worden verzorgd. Het eelt onder uw voeten of op de tenen worden verwijderd als ook de likdoorns met apparatuur. Verdikte nagels worden mechanisch gevijld; desgewenst opgevuld met een speciaal daarvoor geschikte sculpture gel.

De voeten van diabetici

Bij een diabetes kan een verminderd gevoel in de voeten ontstaan. Beschadigingen als blaren, steentjes in de schoen of huisdierenhaar kunnen wondjes geven ;mits niet tijdig ontdekt ook infecties veroorzaken. Wij geven diabetici de zorg die men nodig heeft en verwijzen cliënten door mits nodig. Voor kleine wondjes ,schimmel exceem, of psoriasis hebben wij in de praktijk speciale lichttherapie behandelingen. Deze samengestelde lichttherapie-protocollen kunnen zelfs thuis worden toegepast.

Ik ben zoals u kunt zien aan het logo aangesloten bij Provoet .

Wilt u mooie gelnagellak op uw nagels? dat kan!

  • Dit bestaat uit: De nagels voorbehandelen door te vijlen en vervolgens een primer aan te brengen om de gel beter te laten hechten.
  • Een doorzichtige basisgellak
  • Een door u gekozen gel lak.
  • De 4e laag is een glans laag voor de finishing touch

Geniet bijna drie weken van uw teennagels met een mooie getinte  uitstraling.                                                      Gelnagellak

    Voettypes

De praktijk