Zoek je naar hypnotherapie in Lunteren? Bij Salon Fleur help ik je graag. Hypnotherapie is een alternatieve geneeswijze. Bij deze behandeling wordt hypnose ingezet om onbekende klachten te verhelpen en trauma’s te verwerken. Ook kan deze therapievorm helpen bij allergieën, pijnen, angsten en stoppen met roken. Ik heb veel ervaring met hypnotherapie, voorzie je graag van advies en luister altijd met je mee.

Beter worden met hypnotherapie

Hoe kan hypnotherapie je helpen? Bij hypnotherapie wordt er gefocust op het onderbewuste. Het doel is om bepaalde klachten te verminderen. Soms valt niet direct te herleiden waar een klacht vandaan komt. Het is aangetoond dat hypnotherapie een positieve werking heeft op diverse klachten. Daarbij gaat het met name om klachten die lastig te herleiden zijn; dit worden ook wel onbekende klachten genoemd in de hypnotherapie. Trauma’s verwerken d.m.v. hypnotherapie is dan ook een veel voorkomende wens bij veel cliënten van mijn praktijk.

Kennismaken met mij?

Ik beschik over de juiste kennis en expertise, mede dankzij een hypnose-gerelateerde opleiding. Voorafgaand aan de behandeling ga ik graag met je in gesprek. Ik luister naar je en zorg dat ik je wensen grondig begrijp. Uiteraard probeer ik je hierbij zo goed mogelijk te informeren over hypnotherapie en hoe je hiermee beter kunt worden. Pas wanneer jij begrijpt wat voor behandeling je ondergaat, begin ik met de therapie en met het maken van progressie. Vanzelfsprekend sta ik voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Contact en vragen

Wil jij hypnotherapie ondergaan in een praktijk in Lunteren? Bij mij ben je aan het juiste adres. Wil je een afspraak inplannen of heb je vragen? Dan sta ik je graag te woord! Je kunt mij een mailtje sturen op info@salonfleur.nl, Whatsappen en bellen op 0318-486676. Ik informeer je graag over mijn behandelmethoden en meer. Hoe dan ook; alles om samen een betere geestelijke en fysieke gezondheid voor jou te realiseren.