Acne en hormonen.

Er zijn namelijk ook andere factoren als verkeerde huidverzorging of erfelijkheid voeding en leefstijl componenten die meespelen met deze aandoening.

huidinfo

 

Zuurgraad optimaliseren door bijvoorbeeld :  appelazijn, Vitamine A, pre/probiotica . testen met een PH stripje in je urine

Hormonen stabiliseren door bijvoorbeeld: 

 • Insuline resistentie behandelen : Berberine, omega 3 2000 mg ( nooit nuchter gebruiken),kaneel

Alfa-liponzuur,(200-1200 mg p dag.),ginseng ,pre- en probiotica etc.

 • Mannelijke hormonen verlagen (dit veroorzaakt teveel talg)

Vitamine D ,Reishi (paddestoel) ,Omega 3 Broccoli extract , Resveratrol .

 • Tekort aan oestrogenen ( te magere vrouwen)  door bijvoorbeeld : Hop .

Versterk je immuunsysteem mits je ook allergie erbij doet met als voorbeeld: Ribes Nigrum, Multi Vitamine A, B ,mineralen (bio)

Vitamine B5 ( vooral bij pubers, iets ouder en bodybuilders te gebruiken) , Zink . Een totaalmiddel in poedervorm wordt door het lichaam

beter opgenomen. Aloe Vera capsules.

Bij sterke roodheid en eventueel Rosacea kun je Vit B3 ( flush vrij) en extra C nemen Lysine met melatonine. UV vermijden

en emotionele stress door coaching of hypnose ,en meditaties te beluisteren accepteren .

Ik test jouw neurotransmitters mits je met deze hulpvraag komt.

En ten alle tijd stress verminderen  en darmslijmvliezen (glutamine) herstellen mits de flora op orde is .

Van buiten af kun je fruitzurenpeeling ,olie als lavendel, tea tree of franck insense paar druppels gebruiken .Aloe vera gel.

kokosolie

Voordat deze olie weer op de achtergrond verschijnt (velen denken  dat algenolie of visolie hetzelfde is )

geef ik de grote voordelen nog eens op een rijtje :

 

Gewichtstoename

te gebruiken bij een vochtarme ruwe huid.                                               Verlaging van LDL (scholesterol)

Spijsverteringsproblemen/Opgeblazen gevoel                                         Bloedsuikerschommelingen

Depressie achtige klachten                                                                      Galblaas problemen

Minder energie hebben                                                                             Bacteriële infecties

Spanning ervaren                                                                                      Epileptie

Schildklierproblematiek                                                                             Schimmels

In het kort zal ik enkele redenen verklaren.

Kokos heeft een andere ketensamenstelling dan andere vetten ,daardoor gaat de vertering sneller

en wordt de gal niet belast en verteringsenzymen zijn niet nodig .Het gaat direct naar de lever dus minder verteringsproblemen.

Het scheelt je 5 cal minder op een dag .(lijkt niet veel maar tel maar op in een jaar)

De gevaarlijke buikvetten kunnen mede daardoor beter worden aangepakt .Dus dat belast je organen veel minder.

En kokos voedt enorm dus je krijgt minder trek.

Recept: 100gr amandel of hazelnootpasta iets dadel erin kan ook. .4 el kokosvet.50 gr pure chocolade

4 el honing uit de regio en wat havermout kort bakken met de honing voor de crunch.

dit mengen je even met de maler en stop je in vormpjes in de vriezer .

 

 

Wat is cysteïne?

anti-veroudering onder andere.

L-cysteïne is een semi-essentieel aminozuur dat net als andere essentiële aminozuren (in beperkte mate) door het lichaam wordt aangemaakt. Het wordt door het lichaam aangemaakt door methionine en dat is een essentieel aminozuur.

Eigenlijk moet het uit de voeding worden gehaald . Helaas meet ik met apparatuur dat dit niet het geval is. Soms kan het nuttig zijn om dit supplement een paar maanden extra te nemen. Eerst energetisch om door het lichaam de acceptatie te krijgen om het daarna op te kunnen nemen.

 1. Zwavelhoudende functie

 

Cysteïne en methionine zijn aminozuren met een zwavelhoudende functie.

Dit heeft meerdere positieve effecten: sterkere nagels, mooier haar, een glanzende huid en het bevorderd de groei van kraakbeen. Dit helpt tegen het proces in arthrose van verslechtering.

 1. Anti-aging capaciteiten

Cysteïne heeft anti- verouderings capaciteiten. Hoe gaat dit in z.n werk ,leg ik hieronder uit.

Cysteïne is onderdeel van de triptide glutathion. Het lichaam heeft voldoende cysteine nodig om glutathion aan te maken.

Glutathion is voornamelijk het actiefst in de cellen .Ze houden de  cellen jong en beschermt het ze tegen stress en vrije radicalen. Glutathion heeft anti oxiderende eigenschappen.

Glutathion speelt dus een belangrijke rol in de ontgifting . Zo kunnen  weefsels en organen beschermd worden  tegen kwaaltjes en andere lichaams processen

die men liever niet wil voelen zoals ouder worden van de cellen.

Onderzoeken wijzen uit dat dit niet alleen het natuurlijke verouderingsproces vertraagd, maar dat het ook helpt bij het voorkomen van bepaalde ziektes.

We noemen multiple Sclerose als een ziekte hiervan.  Er bestaat bij deze ziekten een verband tussen de ophoping van gifstoffen en de ziekte zelf. Daarom kan glutathion een rol spelen bij het voorkomen van deze ziektes.

 1. Versterking immuumsysteem

Zoals we in de vorige alinea konden lezen, heeft vooral glutathion een versterkende werking op het immuunsysteem en cysteïne hier een belangrijk onderdeel van.

Daarnaast zorgen glutathion en cysteïne ook voor de remming van ontstekingen. We hebben nog een pagina over het immuunsysteem apart geschreven, die je ook kunt lezen.

Cysteïne stimuleert ook de aanmaak van leukotriënen. Deze chemicaliën ondersteunen het verdedigende werk van de macrofagen (een grote monoculaire cel), wat sleutelelementen zijn in het immuunsysteem.

In het geval van cysteïne-tekort kunnen infecties daarom vaker voor komen vanwege de verminderde hoeveelheid van deze ‘killercellen’. [6]

 1. Parkinson

L-cysteïne is ook belangrijk bij het metabolisme van lipiden (vetachtige stoffen). Zo helpt cysteine bij het aanmaken van essentiele vetzuren en dit is heel belangrijk.

Want deze vetzuren beschermen de afdekkingen van zenuwuiteinden en ondersteunen de aanmaak van celmembranen. Deze structuur onderscheid de binnen- van de buitenkant  van een cel.

Zo wordt het zenuwvezel (axon) beschermt tegen schade en aanvallen door vrije radicalen.

Zo kan cysteine helpen bij het voorkomen van o.a het ontstaan van Parkinson.

 1. Luchtwegen, de lever en l-cysteïne

Cysteïne zorgt er in de luchtwegen voor dat slijm minder stug wordt en daardoor beter vrij kan komen. Hierdoor kan het in bepaalde omstandigheden een helende werking hebben op de luchtwegen.

Verder helpt het aminozuur ook bij de behandeling van bronchitis en andere luchtweginfecties.

6.1 Invloed van cysteïne de lever

Ook heeft dit aminozuur een helende en beschermende functie op de lever. Dit kan bijvoorbeeld van nut zijn wanneer een persoon middelen inneemt die de lever kunnen beschadigen.

Denk hierbij aan paracetamol of andere medicijnen . Overdaad schaadt.

 1. De invloed van cysteïne op het sperma

Wetenschappers hebben de effecten van cysteïnesupplementen onderzocht in de vorm van NAC (N-acetylcysteïne). Ze ontdekten dat het nemen van supplementen de concentratie van schadelijke reactieve zuurstofsoorten in sperma verlaagde.

Dit verhoogt op zijn beurt de beweeglijkheid van het sperma, wat het vermogen is om de vruchtbaarheid van de man te vergroten.

In de resultaten van een onderzoek, door de Dhr. Ciftci en collega’s werden de effecten van NAC-supplementen beoordeeld bij 120 mannen die voor onvruchtbaarheid waren getest. De onderzoekers gaven de helft van de mannen drie maanden lang 600 MG NAC (in tabletvorm) en de andere helft van de mannen gaven ze een placebotablet.

De groep mannen die de NAC tablet gekregen hadden, toonde aanzienlijke verbeteringen in de vloeibaarheid- en volume van het sperma, maar ook in de arbeid (miriliteit) die de spemacellen verrichten. Ze werden dus aktiever vloeibaarder en er waren in grotere hoeveelheden aanwezig.

Wetenschappers ontdekten ook dat hun totale antioxidantcapaciteit verbeterde en dat er een vermindering was van destructieve zuurstofsoorten.

 1. Hersenfunctie en stress

Dit semi-amminozuur heeft bewezen dat het helpt tegen diverse hersenaandoeningen .

Bij sommige stoornissen, bijvoorbeeld de obsessieve compulsieve gedragsstoornis kan het aminozuur helpen bij het verminderen van de klachten, evenals bij het afkicken van verslavingen (roken en gokken) en verminderen van stress.

 1. Cysteïne voeding

Cysteïne is aanwezig in eiwitrijke voedingsmiddelen, vooral in dierlijke eiwitbronnen. zoals vlees, gevogelte maar ook zuivel. NAC komt niet in voeding voor en is alleen beschikbaar in supplementvorm. NAC wordt sneller opgenomen in het lichaam. Dit komt doordat cysteïne in het lichaam tot NAC wordt omgezet.

 1. Aanbevolen dosering cysteïne

Algemeen: 6-12 g per dag ( liefst zonder maaltijd innemen met water)
Bij weinig tot geen effect: 12-24 g per dag
Bij overtollig slijm: 4-6 g per dag al voldoende (1g = 1000mg)

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij normale innamen.

11.1 Anti-depressiva

Cysteine kan bepaalde werkingen van antidepressiva veranderen. Bijvoorbeeld de antidepressiva escitalopram, SSRI (specifieke serotonine-heropnameremmer), en de tricyclische antidepressivum imipramine. NAC kan de werking van deze antidepressiva versterken.

11.2 Intraveneus nitroglycerine

In combinatie met intraveneus nitroglycerine kan het gebruik van NAC leiden tot hoofdpijn en het antistollingseffect van nitroglycerine versterken.

 1. Cysteïne kopen

Laat het middel in een scan testen om zeker te weten dat je dit kunt gebruiken en nodig hebt.

 

Rosacea

Er zijn goede berichten voor mensen die aan rosacea leiden.

Onderzoekers aan de universiteit in Genua in Italië hebben vastgesteld dat de rosacea patiënten vaak

een overgroei aan bacterie-overgroei hebben in de dunne darm. Dit hoort laag te zijn in de dunne darm en een hoge concentratie in de dikke darm

De bacterieën kunnen anders het verteringsproces verstoren .Dit kan dan gaan leiden in een slechtere opname van voedingsstoffen.

Dit houdt vervolgens weer verband met een Prikkelbare darm syndroom of tot schade aan de maagwerking.

De opname van  vet oplosbare vitaminen als magnesium, mangaan, zink en ijzer ;ook vitamine B12 kunnen dan een probleem worden .

Gasvorming, constipatie afwisselend met diarree een opgeblazen gevoel en/of gluten en lactose intolerantie zijn dan de symptomen of kenmerken.

Er zijn natuurlijk wel meerdere oorzaken van een bacteriële overgroei maar en de symptomen maar dat dient toegelicht te worden om te kunnen begrijpen .

Het gaat er om dat lijden aan rosacea met hulp van mijn natuurgeneeskundige kennis en uw medewerking aan  behandelingen zeker heel goed kunnen verbeteren .

Mooier nog , wat kan het voor uw gezondheid kunnen betekenen.

Soms gaat rosacea samen met  seborrhoisch eczeem  welke door de Pityrosporum ovale gist wordt veroorzaakt .  of de maagbacterie Heliobacter  Pylorie.

Dit komt vaker voor bij mensen met een vettere huid .

Temperatuurverschillen en stress doet rosacea wel te verergeren .

We hebben met Hannah  of Solutions prima producten om de huid ook een stuk rustiger te maken en de roodheid te verminderen. Enig geduld is vereist.

 

 

Microcirculatie?

Wist u dat uw hart niet zozeer een ‘pomp’ is maar meer een soort dirigent voor ons bloedvatenstelsel en zenuwstelsel? Met circa 60 slagen per minuut houdt het de doorstroming door de slagaderen en de aderen, ook wel de arteriën en venen genoemd, op gang  door een spierlaagje die net als in uw darmen zorgt voor een peristaltische werking. Die spierwerking wordt de vasomotie genoemd. En die vasomotie werkt in ook in de allerkleinste vaatjes, in de zogenaamde microcirculatie; niet voor het oog te zien maar essentieel voor het lichaam.

Nu is wetenschappelijk bekend dat de microcirculatie, en alleen de microcirculatie, verantwoordelijk is voor het afleveren van voedingsstoffen en zuurstof naar al uw cellen en tegelijkertijd ook de afvoer van afvalstoffen van de cel verbranding voor zich neemt. In de loop van de jaren echter, en dat begint al in de kindertijd, neemt de microcirculatie steeds verder af.


Circulatie oefeningen voor jou

Het hart zelf is de dirigent van grote intelligentie welke ook de hersenen bestuurt .Het heeft de mogelijkheid om heling te geven op emotioneel gebied. Stuur daarom vanuit je kruin altijd licht naar je hart en laat dan een bol van licht ontstaan welke je met liefde doorademt vanuit je hart. Wetende dat alle negativiteit eruit kunnen en je vervolgens een schild om je heen zet met een beschermend filter waarop negativiteit van stress niet naar binnen kan .

Vervolgens denk je even aan een emotie welke nog teveel naar voren komt en  omarm je jezelf beginnend op je schouders en wrijvend langs je armen naar beneden denkend aan een fijne veilige plek buiten ergens waar je dennenappeltjes raapt of steentjes zoekt of schelpen misschien .Vervolgens

Ben je bij je handen aangekomen en wrijf je deze in elkaar ,denkend aan dat wat je hebt opgeraapt. Je zingt een wijsje in jezelf en gooit in gedachten alles wat je hebt opgeraapt een voor een weer weg .

Je kunt ook de 4 lymfe zones welke bovenop het hoofd liggen s. avonds stevig masseren. Deze punten worden psychologische bufferpunten genoemd. Vooral als er ervaringen uit de kindertijd liggen opgeslagen. dit zorgt voor innerlijke bevrijding en dat je droomt. Het liefst met een roos/lavendelolie of een andere rustgevende olie.

Acupunctuurpunten hebben een hogere dichtheid van microvaten en bevatten een grote hoeveelheid complexe micro-vasculaire structuren. De niet-acupunctuurpunten vertoonden deze eigenschappen niet.

 

Benoem en denk aan je probleem

En zeg tegen jezelf : Ook al heb/ben ik…bv angstig voor ziekte….

Ik accepteer mezelf volledig en vanuit mijn hart, en vergeef mezelf, dank je, ik hou van je

Tik daarna 7-12 x op de aangegeven punten. Beginnend met het punt waar het probleem zit. noem dan elk punt en zeg probleem. bv pijn op m.n borst bij gedachte aan ..dan bij elk punt.. pijn borst

Wel specifiek benoemen. Doe dit zo’n vier keer en geef het na elke ronde een cijfer van 1-10.

 

Afgifte van stresshormonen nemen door afvalstofstoffen af te voeren af vanuit de Amygdala

 

EFT punten bevinden zich op deze meridianen.

Zijkant pink – dunnen darm 

Tophoofd – gouverneursvat 

Wenkbrauw – begin van blaasmeridiaan, maagmeridiaan

Zijkant oog – eindpunt drievoudige verwarmer meridiaan, beginpunt van galblaas en dunne darm meridianen
Onder oog – Maag meridiaan
Onder neus – eindpunt gouverneursvat, dikke darm meridiaan
Kin – beginpunt conceptievat, maagmeridiaan
Begin sleutelbeen – niermeridiaan
Onder arm – eind punt van milt meridiaan

                                                                             


 

Voor de denkers van nu.
Engelwortel (Angelica Archangelica)Engelwortelplant , een schermbloemige

Dat wil zeggen alle mensen die veel in hun hoofd zitten en bedenken en plannen tot ze er slapeloze denknachten aan overhouden.
Sommige mensen (vooral hoog gevoelige) hebben last van onrust, huilbuien en moeten hun best doen om enigszins goed te functioneren. Vaak hebben deze mensen als baby veel gehuild, zijn gevoelig voor stemmingen en hebben als kind al veel gedroomd .

Mensen met eetproblemen kunnen er ook baat bij hebben. Mensen krijgen wat warmere voeten omdat ze langzamer ademen naar de buik en zo verder makkelijker naar beneden kunnen ademen.

Mensen met klachten als obstipatie, diarree, hoofdpijn en slapeloosheid met somberheid kunnen ook verbetering ervaren.
Tevens zeer geschikt voor kinderen met slaapproblemen en angst om alleen te zijn.

Gebruik: Zet thee van de zaden en de wortel . Of koop de thee welke goed te verkrijgen is.
Ook kun je tinctuur bestellen.

 

 

Cryolipolyse

Feit : kristalliseren van een vet cel welke wordt afgevoerd, dus volledig verdwijnt en niet terugkomt .

Het is innovatief apparaat met zeer goede resultaten. Verzorgd koude zonder opzuiging.

Temperatuur van -10 tot +20 graden

Waarom Cryolipolyse?

*Verstevigd weefsel in het gezicht.
*Verminderd rimpels.
*Geeft vollere lippen.
*Kan je dubbele kin wegwerken.
*Verwijdering van plaatselijke cellulitis.
*Lymfestroom verbeterend.
*Activatie van de microcirculatie.
*Behandeling van migraine, sinusitis en acne,
*Afslankend.
*Plaatselijke figuurcorrectie.

Wij detoxen met Raymedy om nog betere resultaten te verkrijgen. Dit is inclusief  een behandeling

LET OP:
Er zijn meer behandelingen nodig mits u wat ouder bent, medicijnen gebruikt of een schildklieraandoening heeft.
Het lichaam wordt niet behandeld tijdens de zwangerschap.
Trombose CVI of bij kanker kan er niet worden behandeld tenzij uw huisarts dit aangeeft.

 

Gezondheids en energiefactor

De levens sector ligt tussen de beide ogen over het rug gedeelte van de neus ongeveer  1,5 tot 2 vingers breed .

Een brede vlakke neuswortel is een teken van gezondheid.
Een smalle neuswortel geeft een gebrek aan weerstand.
Ogen die naar de neus toe spits toe lopen zijn mensen die vaak in slaap vallen, en ze ze zijn niet erg aanwezig.
Mensen met zwakke slapen hebben vaak onopgeloste problemen.
Goede slapen zijn iets gewelfd en vrij van haargroei.
Haargroei op die plekken betekent verbruik van onnodige energie.
Een welving pal boven de wenkbrauwen overlopend  direct naar de neus suggereert hard werken rond hun 25 e jaar
Grijs haar tussen de wenkbrauwen geeft een dreiging van het leven aan.

Dit is het belangrijkste deel van het gezicht als het op gezondheid aankomt

Bron : Lailan Young

 

Anti- aging voor je huid.
 • Groene thee
 • cacao 12 gram per dag uit bijvoorbeeld Zuid Amerika .

Ontbijten  met havermout, cacao poeder en bv frambozen, hazelnoten (arginine)
pompoenzaden, sesamzaad, ananas. Houd altijd afwisseling in je voeding omdat elke voeding                                         
een andere uitwerking kan krijgen op huid en in je organen.

 • Equiniol  30 mg per dag.: Dit is  een stof uit soja en maakt diepe rimpels minder diep
 • Q10 tegen rimpels en houd hart en nieren fitter. Neem 50 mg per dag of 100 mg om de dag.
 • Magnesium wordt beter via de huid opgenomen. Ik maak wel eens magnesiumgel/olie met iets MSM (zwavel) welke overigens het eerste door hart, long en spijsvertering wordt gebruikt. Daarna wordt het pas door de huid gebruikt.
 • Viscollageen met vitamine C .

Dus gebruik dit, en vele andere producten altijd eerst 3 maanden. Mits u veel stress ervaart dan gebruikt het lichaam een dubbele dosis.

Voorbeeld:

Omega drie voor hart en huid : 2000 EPA en 2000 DHA krijgt u binnen mits u 4x per week wilde zalm eet en 4x makreel .

Een vloeibare versie of capsules kunt u slikken om dit voldoende op te nemen.

Wij gebruiken algen en visolie van pure biologische kwaliteit van Lifeplus (welke u thuis kunt laten bezorgen)

 

Jonger blijven?

Verlaag de homocysteïne . Dit is een aminozuur welke een belangrijke rol speelt in de celdeling van ons DNA .
Aan het einde van onze 46 chromosomen is DNA  zit een telomeren, welke ons DNA beschermt.

Een cel vernieuwd zich zo’n 3x voordat deze afsterft. Hoe korter de telomeren hoe sneller de cel sterft.

Homocysteïne  wordt door ons lichaam zelf aangemaakt.
Een te laag B12 met foliumzuur en B 6 niveau geeft altijd een te hoog homocysteïne.
De pil, suikers en negatieve stress beïnvloeden de telomeren. Deze worden korter.

Ook voeding speelt een rol. Veel plantaardige voeding of Mediterrane voeding houdt de telomeren langer.
Mediteren, Qigong en knuffelen verlengen de telomethase.

Qigong oefeningen

Referenties:

Duthie SJ, Whalley LJ, Collins AR, Leaper S, Berger K, Deary IJ. Homocysteïne, B vitamin status, and cognitive function in the eldery. Am J Clin Nutr 2002; 75(5):908-913   Bruce Lipton scientist

 

Huiduitslag van een huidschimmel

In 1 a 2 sessies van uw allergie afkomen?

Allergie/uitslag en exceem is in mijn inzicht een gedrag welke ooit is ontstaan welke je wat op hebben geleverd. De vraag is ook wat je toen deed. Wat had je eigenlijk nodig. Je hebt de allergie, uitslag of exceem ook wel eens niet, of minder. Na 1 hooguit 2 sessies kunt u een enorme verandering onbewust maken welke we bijna direct uit kunnen testen.

Ik help u graag door uzelf te helpen .

 

De Winter is mooi als er sneeuw licht, voor mensen die van skiën houden.
Onze huid vind het ook fijn vooral als deze op de juiste manier verzorgd wordt.
Mits dat met onze “normale” dag en nachtverzorging zou kunnen dan zou ik uitgepraat zijn

Wat beïnvloed het vochtgehalte in ons  lichaam en onze huid.

 •  Zout, suiker, diuretica, alcohol, koffie en hormonen.
 1. De zouten kalium en natrium het meest. calcium, magnesium en chloor iets minder.

Zout (natrium) zit in ons bloed en weefselvocht buiten onze cellen. Kalium zit in onze cellen. Deze zorgt ervoor dat overschotten aan natrium via de urine wordt uitgescheiden. Kalium wordt in de cellen door dit celzout gevoed dit cel zout is een bestanddeel van ons bindweefsel en helpt tevens tegen couperose en huid-ontstekingen.

 1. De bovengenoemde mineralen zitten tevens in gember, havermout, bananen, zilvervliesrijst en yoghurt.
 2. Suikers zorgen voor meer insuline en deze gaat zout vasthouden. Groene stevia, kaneel  of fruitsuikers hebben in mindere mate invloed hierop.
 3. Plastabletten kunnen mineralen tekorten en uitdroging veroorzaken als bijwerking.
 4. Alcohol houdt tussen de weefsels en cellen meer vocht vast.
 5. Koffie versnelt de toiletgang door een prikkeling van de blaas om te plassen..
 6. Roken verandert de bloeddruk en hartpompfuctie. De bloedvaten vernauwen en versterken zo de vochtuitscheiding. Zo doet het koude weer ook onze bloedvaten vernauwen en zo verliezen wij in de winter meer vocht dan in de zomer. Wij kunnen wel via een gecontreerd product onze huid weer vullen met vocht waardoor de vetten meer elasticiteit kunnen geven aan onze huid. Kortom we zien er dan beter uit. De grauw getinte (hartpomp) huid en het zachte en gladde huidoppervlak blijft intact . gebruik voor de wintersport de cell- recovery van Hannah en een goede zon factor 30-50.

 

 

4 wenkbrauwvormen voor 4 gelaatsvormen

 

Links boven : een ovale gezichtsvorm kan de ovale vorm behouden of maken.

rechtsboven: voor een vierkante gezichtsvorm : Een gebogen wenkbrauwvorm om evenwicht met de brede kaaklijn te creëren.

Linksonder:  voor een lang gelaat: Een platteren horizontale wenkbrauw doet het gelaat korter lijken.

Rechtsonder: een hartvormig gezicht (omgekeerde driehoek) begint meestal met een lage boog naast de neus .Volume neemt daarna toe in lengte van het bovenste deel.

 

Absolution Serum van Hannah
 • Therapeutisch
 • Alternatief voor Retinol (egaliseren ,daadwerkelijke versteviging.)
 •  Zuivert  en pakt grove poriën en acne huid aan
 • Het middel Granactive Retinoid is een werkstof in het serum welke net zo effectief werkt als

vitamine A-zuur crème ( normaal alleen op recept verkrijgbaar).

Het voordeel is dat  de kans op huidirritaties veel minder zal zijn.

 • Het krachtige antioxidant Ronacare AP zorgt voor een langduriger bescherming van de huid tegen o.a UV-straling.

Het Ronacare Serene Shield vermindert ontstekingsreacties ,reguleert overtollig talg;en de productie van talg zodat de huid een heldere zuivere teint krijgt en weerbaar wordt voor externe invloeden (het ingrediënt heeft een Award gewonnen )

In synergie werkt het perfect met de Brilliant touch

Dit serum kan niet onder de ogen worden gebruikt.

 

 

Opulence Serum                                                                        

Dit therapeutische serum van Hannah

geeft werkelijk, helderheid ,stevigheid en egaliteit .

Het voelt als een vol serum welke vooral gebruikt kan worden waar

Rimpeltjes verschijnen. De hals ,rond de mond ,ogen, en decollete zijn de aandachts gebieden.

Het Wonderlight TM ingrediënt.

pakt huidverkleuring en pigmentaties tot diep in de kern aan.

Bijzonder in deze formule is de maar liefst 20% in olie oplosbare vitamine C.

Het bindweefsel versterkt en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Een bindweefselmassage met dit serum welk ook vitamine E bevat (stimuli op de doorbloeding )

geeft een optimaal resultaat voor huidherstel ,celademhaling ,LOOK.

Samen met de Touch of Silk welke ook vitamine C bevat geeft deze synergie een heldere teint

En een mooie egale uitstraling.

 

Iedereen mag zichzelf verwennen!


De huid tijdens uw cyclus

Je voelt je niet op elk moment van de cyclus hetzelfde. Tijdens de premenstruale fase als de progesteron-en de oestrogenenstatus het laagst zijn kun je beter geen dieet beginnen. We snakken naar “feel good” snacks. Onze bloedsuikers beginnen te schommelen dus gaan we veel zoet en/of zout eten. Het gevolg van deze voeding is dat onze lever door de stress en teveel en ongezond eten teveel stoffen moeten uitscheiden om het bloed te zuiveren. De lever maakt overuren.

Men verliest gemiddeld ongeveer 5 eetlepels bloed per menstruatie. Boven deze hoeveelheid kan ijzertekort geven. 30 ml water drinken per kg gewicht kan wel helpen om te ontgiften samen met bittere groentes als spruitjes, andijvie, grapefruit en mariadistelthee of tinctuur. Eigeel en gedroogde abrikozen bevatten ijzer en magnesium, (dan zie je niet zo bleek en /of of wordt de huid minder droog.)

Bewegen helpt om een natuurlijke pijnstiller endorfine aan te maken en de menstruatiekrampen te gaan verlichten doordat het de productie van prostaglandine afremt.

De Feminine huidbehandeling helpt uw huid in balans te houden als de huid nog veel strubbelingen ervaart voor de menstruatie. De geur wordt als zeer aangenaam ervaren.

Je menstrueert ongeveer 6,8 jaar in tijdens 40 jaar menstrueren. Zonder menstruatie bestonden we niet dus help jezelf, en wees aardig voor jezelf


Licht en de huid

Ons lichaam gebruikt het blauwe licht van het zonspectrum om het natuurlijke dag en nachtritme te regelen. Tegen de nacht neemt licht, en dus ook blauwlicht af. Wakker worden kan dus door een led alarm- klok in te stellen; zelfs uw computer of Led TV helpt u daar mee ;zij bevatten allemaal blauw licht.

Voor de huid heeft de korte golflengte en hoge energie de mogelijkheid diep in de huid te dringen; Zelfs tot in je hyodermis.

Gevolgen kunnen zijn:

 • Pigmentvlekken
 • Verlies van stevigheid, elasticiteit
 • Huidveroudering door oxidatieve stress

Ons led licht uit de lampen zijn 1oo keer minder krachtig dan licht uit de zon. Titanium dioxide en iets ijzerdioxide met het pigment chromofoor (caramel kleurig) is in staat om de Complementaire kleur blauw te absorberen,40% wordt dan ongeveer weg gefilterd . INFRAROOD elektrische straling is waar te nemen als warmte .Voor de ogen is het op de langere duur schadelijk; het kan blindheid veroorzaken. Op zichzelf wordt je er warm van en verhoogd het aantal witte bloedcellen welke het immuunsysteem verhoogd. Het wordt gebruikt om collageen te stimuleren of bijvoorbeeld aambeien te bestrijden . Samen met UV kan het de huid verbranden. UV licht met nanometer tussen 240 en 300 dood bacterieën , tussen 630 en 700 helpt het voor littekens en huidinfecties, tussen 800 en 1000 hersteld het bot en weefsel.


   

In onze opperhuid zitten keratinocyten. Dit zijn de eerste cellen welke met stimulerende stoffen van buitenaf in contact komen. Gevolg:

 • de diameters  van de bloedvaten nemen toe.
 • witte bloedlichaampjes (macrofagen)  dringen door de wand van de bloedvaten.

4 Ontstekingreacties zijn: roodheid, gezwollenheid, warmte en een pijnlijk gevoel.

Als deze cellen worden aangetast en daardoor vrije radicalen aanmaken komen er veel biochemische reacties.. Ontstekingsverschijnselen worden geregeld op DNA-niveau. Meer dan 60 genen spelen hierbij een rol. Een reactieve huid is  kwetsbaarder omdat de barrièrefunctie is verslechterd. De reactie voor normale niet irriterende stoffen, worden op deze niet tolerante huid reactiever. De irritatie uit zich in een kriebelend gevoel en jeuk dat soms dagen te voelen is of dan wel regelmatig voorkomt.

De laboratoria van Ericsson-Laboratoire ontwikkelde een formule met een combinatie van neuro-cosmetica en cosmetische genetica

 • werking tegen vrije radicalen
 • elastasen
 • vermindering van ontstekingsbevorderende cytokinen
 • stimulering van Beta-endorfinen
 • verbetering van het welzijnsgevoel van de huid en bijvoorbeeld met het toevoegen van een magnesium-kaliumcomplex.

Wat zijn elastasen: een enzym welke ook in de darm actief blijft

cytokinen: moleculen welke het gedrag en de regulatie van de ontwikkeling van de immuun cellen in de gaten houden. (lijkende op hormooncellen)

endorfinen: zij verminderen allergische reacties en voedselovergevoeligheden en nog meer dan 100 eigenschappen als neurotransmitter

vrije radicalen: atomen welke je ziek maken mits er geen anti-oxidanten ze onschadelijk maken. (fysieke stress ontstaat anders van tabak, zon e.d)

Zenuwstress (psychologische stress) zoals vermoeidheid, angst en teleurstelling hebben direct weerslag op de basismechanismen van de huid.

Het zenuwstelsel en de huid zijn door het neuro-endocriene stelsel direct met elkaar verbonden

 • Stress maakt cortisol aan (door de bijnieren) en verminderen collageenaanmaak
 • minder herstelcapaciteit door een remming op de aanmaak van melatonine.
 • huidontsteking op lange termijn