Voor deze  Medium peeling behandeling gebruik ik Trans6peel waarin de ingrediënten Tranexaminezuur, Azelaïnezuur, Amandelzuur en Glycolzuur in zijn verwerkt . Dit zorgt voor betere opname van de aanvullende versterkende producten als Fixing Touch  met  o.a vitamine. D3 ,Aziatische waternavel en slangenkruidolie.

Deze behandeling heeft een sterk effect op de huid: Verwijderen van dode huidcellen, verbeteren van  de regeneratie en de doorbloeding met natuurlijke een aangename bindweefselmassage voor optimale versteviging van de huid.

Verdere behandeling, volgens Hannah Behandeling.
Het verschil voor- en na de  behandeling is duidelijk zicht- en voelbaar.

Premium elixer
Premium elixer peeling bevat 10% amandelzuur en kan in de zomer prima worden gebruikt zonder huidverkleuring of irritatie. Het bevat krachtige antibacteriële eigenschappen en de talg productie wordt gereguleerd. Dit product kan tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden. De huid wordt gladder, stralender. En ontvankelijker voor uw producten. Dit product is prima geschikt met de Briljant Touch, door de peptide progeline die  huidverzakking/verslapping tegengaat doordat de oorzaak  wordt aangepakt.

 

Behandelingsduur