Een rimpel of een litteken; het zit velen op dagelijkse basis dwars. Bij Salon Fleur help ik je deze twee te verminderen op een natuurlijke wijze.

  • Met behandelingen die voortkomen uit de natuurgeneeskunde namelijk een littekenprotocol  met lichtfrequenties.
  • Met specifieke grepen voor littekenweefsel (uit de MSTR ;McLoughlin Scar Tissue Release)

Lees je hieronder verder hoe ik rimpel- en littekenreductie therapie verricht?

rimpelreductie behandeling in de salon
Rimpelreductie behandeling.

Wat is rimpel- en littekenreductie?

Een  rimpel heeft tijd nodig om te ‘rijpen’. Dit betekent dat het veel tijd nodig heeft om te vormen, maar ook om te reduceren. Hoewel je mogelijk een andere indruk had, is een quick fix dan ook alleen maar een illusie. De rimpel- en/ of litteken reductie van het gezicht  die ik bij Salon Fleur aanbied, zal dan ook zes weken duren. Gedurende deze zes weken zullen twaalf behandelingen plaatsvinden waarin ik op verschillende wijzen te werk ga. Na een reiniging en enzympeeling worden er diverse grepen op het gezicht uitgeoefend. Na het losmaken van de huid en het weefsel begin ik met lichttherapie. Vervolgens zal er een voedende crème worden aangebracht om het resultaat en het herstel te bevorderen. Als laatste zal ik een gezichtsmassage geven om de doorbloeding én ontspanning te bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een behandeling zoals deze wel 35% tot 80% verbetering laat zien m.b.t. de structuur en de vorm van de huid en het litteken.

Littekenweefsel behandeling

Voor wie?

De rimpel- en littekenreductie therapie is voor velen geschikt. Zo komen veel mensen bij mij die een pijnlijk, jeukend of verkleurd litteken hebben. Daarnaast zijn er ook veel mensen die simpelweg hun huid willen onderhouden en van rimpelreductie haast een sport maken; iedereen is welkom bij mij! Doordat ik geen gebruik maak van medische ingrepen en toxische behandelmethoden, kan een behandeling of een kuur nooit kwaad. Wat ik van jou vraag? Dat je gelooft in de kracht en

herstel van je eigen lichaam en dat het reduceren van rimpels en littekens tijd nodig heeft

Contact

Heb je vragen over mijn rimpel- en littekenreductie therapie of wil je een afspraak boeken?! Dan mag je gerust contact met mij opnemen. Bij Salon Fleur streef ik naar goede informatie en het beste resultaat, dus ook jij moet goed geïnformeerd zijn. Je kunt mij mailen op info@salonfleur.nl, Whatsappen of bellen op 0318-486676.