Worstel je met littekens, blessures, stress of andere aandoeningen? Raymedy Skin solutions is dan misschien wat voor jou. Raymedy therapie kan een positieve invloed hebben op allerlei aandoeningen. Salon Fleur heeft veel ervaring met deze therapie. Ik kan je daarmee uitstekend helpen. Ik leg je dan ook graag uit wat de therapie precies inhoudt en hoe deze behandelingen je precies kunnen helpen.

rimpelreductie behandeling in de salon
Naast Raymedy de handmatige rimpelreductie.van Hannah

Energiebanen

Raymedy behandelingen maken gebruik van onder andere microstroom, licht en een magneet. Een raymedy behandeling hangt samen met de energiebanen in het lichaam. Wanneer er een disbalans is ontstaan in de energiebanen, kunnen deze met behulp van raymedy therapie worden opgespoord en behandeld. Een disbalans in de energiebanen hangt samen met verschillende typen aandoeningen. Littekens kunnen bijvoorbeeld worden verminderd.

Stress is de basis van allerlei verschillende soorten problemen. Door middel van raymedy therapie kan het lichaam in balans worden gebracht. Het natuurlijke genezingsvermogen van het lichaam kan worden gestimuleerd. Hierdoor kun je je bewustzijn vergroten. Je zal een gezonder en vitaler leven leiden.

Persoonlijk advies

Ik voorzie je graag van persoonlijk advies over de behandelingen. Door samen met jou mee te denken over oplossingen van bepaalde aandoeningen, geef ik invulling aan mijn wens om het contact laagdrempelig te houden. Ik luister bovendien graag naar jou en je unieke verhaal. Als je vragen hebt over mijn behandelmethoden, dan kan ik je daar alles over vertellen. Het precieze verloop van de behandeling hangt af van jouw persoonlijke situatie; die is voor iedereen anders.

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig naar mijn behandelmethoden? Raymedy Skin solutions is mogelijk voor jou geschikt. Ik luister graag naar wat je te vertellen hebt. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, geef ik je advies en probeer ik je uitgebreid te informeren. Als je meer wil weten kun je contact met mij opnemen. Je kunt Whatsappen of mailen naar info@salonfleur.nl. Als je mij liever belt, kan dat via 0318-486676.