Met deze behandeling, op basis van Chinese kruiden en perfluorcarbon, heb ik goede resultaten geboekt. Deze methode heeft een therapeutische en verjongende werking voor de huid. Het immuunsysteem van de huid wordt versterkt, de celdeling wordt versneld-  en de productie van collageen en elastine wordt verhoogd. U voelt en ziet direct het verschil ook problemen als een rokershuid, kleine rimpeltjes en pigmentstoringen worden aangepakt.

Meer in details…
Om te beginnen wordt de huid schoongemaakt met reinigingsmelk, gevolgd door een peeling. Daarna een massage met verschillende verwarmde kruiden ((algen-melisse, goudsbloem, kamille e.d).
Vervolgens breng ik een kalmerend crèmemasker op (15.minuten). Afronding: een intensief werkende crème/verzorgingsgel (met perfluor-carbon).

Deze unieke kruidencombinatie zorgt mede voor een optimale uitwisseling van zuurstof door de huid met als gevolg een ontstekingsremmend en regenererend effect op de huid. Voelbaar is een licht prikkelende gewaarwording is in sommige gevallen is er een sterke doorbloeding zichtbaar. Deze effecten zijn normaal en kunnen twaalf tot 24 uur aanhouden. De werkingsduur van de behandeling is ongeveer 10 dagen.  Uiteraard geef ik u daar advies over. Tevens dient u veel water te drinken om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen. Een wat droog/strak aan- voelende huid is in de eerste dagen na de behandeling een normaal verschijnsel.

Om een snel resultaat te krijgen kunt u de behandeling aanvullen met een lifting masker .Dit masker

verwerkt de voedingsstoffen direct in de huid. We gebruiken tevens het lichtprotocol met de I-light .

Een perfecte huid work-out behaald u met 3 behandelingen in 12 dagen. ( € 120)

Duur van de behandeling: Ongeveer 60 minuten.

(Bij deze behandeling behoort geen massage).