Absolution Serum van Hannah

 • Therapeutisch
 • Alternatief voor Retinol (egaliseren ,daadwerkelijke versteviging.)
 •  Zuivert  en pakt grove poriën en acne huid aan
 • Het middel Granactive Retinoid is een werkstof in het serum welke net zo effectief werkt als

vitamine A-zuur crème ( normaal alleen op recept verkrijgbaar).

Het voordeel is dat  de kans op huidirritaties veel minder zal zijn.

 • Het krachtige antioxidant Ronacare AP zorgt voor een langduriger bescherming van de huid tegen o.a UV-straling.

Het Ronacare Serene Shield vermindert ontstekingsreacties ,reguleert overtollig talg;en de productie van talg zodat de huid een heldere zuivere teint krijgt en weerbaar wordt voor externe invloeden (het ingrediënt heeft een Award gewonnen )

In synergie werkt het perfect met de Brilliant touch

Dit serum kan niet onder de ogen worden gebruikt.

 

 

 

 

Iedereen mag zichzelf verwennen!


De huid tijdens uw cyclus

Je voelt je niet op elk moment van de cyclus hetzelfde. Tijdens de premenstruale fase als de progesteron-en de oestrogenenstatus het laagst zijn kun je beter geen dieet beginnen. We snakken naar “feel good” snacks. Onze bloedsuikers beginnen te schommelen dus gaan we veel zoet en/of zout eten. Het gevolg van deze voeding is dat onze lever door de stress en teveel en ongezond eten teveel stoffen moeten uitscheiden om het bloed te zuiveren. De lever maakt overuren.

Men verliest gemiddeld ongeveer 5 eetlepels bloed per menstruatie. Boven deze hoeveelheid kan ijzertekort geven. 30 ml water drinken per kg gewicht kan wel helpen om te ontgiften samen met bittere groentes als spruitjes, andijvie, grapefruit en mariadistelthee of tinctuur. Eigeel en gedroogde abrikozen bevatten ijzer en magnesium, (dan zie je niet zo bleek en /of of wordt de huid minder droog.)

Bewegen helpt om een natuurlijke pijnstiller endorfine aan te maken en de menstruatiekrampen te gaan verlichten doordat het de productie van prostaglandine afremt.

De Feminine huidbehandeling helpt uw huid in balans te houden als de huid nog veel strubbelingen ervaart voor de menstruatie. De geur wordt als zeer aangenaam ervaren.

Je menstrueert ongeveer 6,8 jaar in tijdens 40 jaar menstrueren. Zonder menstruatie bestonden we niet dus help jezelf, en wees aardig voor jezelf


Licht en de huid

Ons lichaam gebruikt het blauwe licht van het zonspectrum om het natuurlijke dag en nachtritme te regelen. Tegen de nacht neemt licht, en dus ook blauwlicht af. Wakker worden kan dus door een led alarm- klok in te stellen; zelfs uw computer of Led TV helpt u daar mee ;zij bevatten allemaal blauw licht.

Voor de huid heeft de korte golflengte en hoge energie de mogelijkheid diep in de huid te dringen; Zelfs tot in je hyodermis.

Gevolgen kunnen zijn:

 • Pigmentvlekken
 • Verlies van stevigheid, elasticiteit
 • Huidveroudering door oxidatieve stress

Ons led licht uit de lampen zijn 1oo keer minder krachtig dan licht uit de zon. Titanium dioxide en iets ijzerdioxide met het pigment chromofoor (caramelkleurig) is in staat om de Complementaire kleur blauw te absorberen,40% wordt dan ongeveer weg gefilterd . INFRAROOD elektrische straling is waar te nemen als warmte .Voor de ogen is het op de langere duur schadelijk; het kan blindheid veroorzaken. Op zichzelf wordt je er warm van en verhoogd het aantal witte bloedcellen welke het immuunsysteem verhoogd. Het wordt gebruikt om collageen te stimuleren of bijvoorbeeld aambeien te bestrijden . Samen met UV kan het de huid verbranden. UV licht met nanometer tussen 240 en 300 dood bacterieën , tussen 630 en 700 helpt het voor littekens en huidinfecties, tussen 800 en 1000 hersteld het bot en weefsel.


Ontsteking

In onze opperhuid zitten keratinocyten. Dit zijn de eerste cellen welke met stimulerende stoffen van buitenaf in contact komen. Gevolg:

 • de diameters  van de bloedvaten nemen toe.
 • witte bloedlichaampjes (macrofagen)  dringen door de wand van de bloedvaten.

4 Ontstekingreacties zijn: roodheid, gezwollenheid, warmte en een pijnlijk gevoel.

Als deze cellen worden aangetast en daardoor vrije radicalen aanmaken komen er veel biochemische reacties.. Ontstekingsverschijnselen worden geregeld op DNA-niveau. Meer dan 60 genen spelen hierbij een rol. Een reactieve huid is  kwetsbaarder omdat de barrièrefunctie is verslechterd. De reactie voor normale niet irriterende stoffen, worden op deze niet tolerante huid reactiever. De irritatie uit zich in een kriebelend gevoel en jeuk dat soms dagen te voelen is of dan wel regelmatig voorkomt.

De laboratoria van Ericsson-Laboratoire ontwikkelde een formule met een combinatie van neuro-cosmetica en cosmetische genetica

 • werking tegen vrije radicalen
 • elastasen
 • vermindering van ontstekingsbevorderende cytokinen
 • stimulering van Beta-endorfinen
 • verbetering van het welzijnsgevoel van de huid en bijvoorbeeld met het toevoegen van een magnesium-kaliumcomplex.

Wat zijn elastasen: een enzym welke ook in de darm actief blijft

cytokinen: moleculen welke het gedrag en de regulatie van de ontwikkeling van de immuun cellen in de gaten houden. (lijkende op hormooncellen)

endorfinen: zij verminderen allergische reacties en voedselovergevoeligheden en nog meer dan 100 eigenschappen als neurotransmitter

vrije radicalen: atomen welke je ziek maken mits er geen anti-oxidanten ze onschadelijk maken. (fysieke stress ontstaat anders van tabak, zon e.d)

Zenuwstress (psychologische stress) zoals vermoeidheid, angst en teleurstelling hebben direct weerslag op de basismechanismen van de huid.

Het zenuwstelsel en de huid zijn door het neuro-endocriene stelsel direct met elkaar verbonden

 • Stress maakt cortisol aan (door de bijnieren) en verminderen collageenaanmaak
 • minder herstelcapaciteit door een remming op de aanmaak van melatonine.
 • huidontsteking op lange termijn